Malzemeler;
4 dilim Balkabağı
Yarım paket Pötibör Bisküvi
1 su bardağı Toz Şeker
Üzeri İçin;
1 paket Krem Şanti
1 su bardağı soğuk Süt
Süslemek İçin;
Damla Çikolata
Rulokat
Yapılışı;
Tencereye balkabaklarını dizin, üzerine şekeri ekleyin.Tencerenin kapağını kapayarak 1 saat bekletin.
Orta ateşte balkabakları yumuşayıncaya kadar pişirin.İlk sıcaklığı geçince pürüzsüz olacak şekilde çatalla ezin.Soğuması için kenara alın.Krem şantiyi hazırlayın, soğuması için dolaba kaldırın. Bisküvileri rondodan geçirip,toz haline getirin.Servis yapacağınız kuplara bir sıra bisküvi
bir sıra balkabağı olacak şekilde sıralayın.Servis sırasında üzerini krem şanti, damla çikolata ve rulokat ile süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun...