29 Eylül 2013 Pazar



Seozeo ile Farkedilir olun, fark yaratın!

Sıradışı bir ekip,benzersiz stretejiler ve 7 yılı aşan bu tecrübeye güvenin. Fark yaratacaksınız. 

Seo konusunda bilgiler veren Seozeo ,Sektörünüze yönelik aramalar yapan ve henüz tanışmadığınız hedef kitle ile web sitenizi buluşturarak güldürür!
Sadece SEO Desteği

Web'in en değerli trafik kaynağıyla tanışın!

Arama motoru optimizasyonu web sitenizin ve hizmetlerinizin
internetteki bulunabilirliğini arttırmanın en etkili yoludur.
Güncel SEO Stratejileri

Sıradışı stratejiler, benzersiz sonuçlar!

Her gün operasyondan bağımsız bir strateji ekibiyle web'deki

tüm SEO kaynaklarını inceleyip, stratejinizi sürekli geliştiriyoruz.

İş bitirici, Enerjik, Yenilikçi!


Seoingilizce olarak Search Engin Optimization yani Arama Motoru Optimizasyonu kelimesinin baş harflerinden oluşur. Arama motorlarında sitelerin veya sayfaların üst sıralara çıkarılmasına yönelik yapılan çalışmaları kapsar.
Seo'nun temel amacı açılımı itibariyle arama motoru optimizasyonu yani arama motorlarında üst sıralarda listelenmektedir. Bu amaç da, sitelerde yer alan bilgi, hizmet veya satışların daha fazla ilgili kitleye ulaştırılmasını sağlamaktır.
Seo, sitelerin doğal yollarla ulaşamayacakları web popülerliğine, doğal görünen yöntemler kullanarak ulaşma sanatıdır. Bu web popülerliği beraberinde Google sıralama artışını da getirmektedir.

SEOZEO, arama motoru optimizasyonu konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlayan bir web girişimidir. 2011 yılı itibariyle Türkiye’nin en prestijli teknoloji geliştirme merkezlerinden Bilkent Cyberpark’a bağlı Cyberplaza’da faaliyetini sürdürmektedir. Türkiye’de bu alanda AR-GE yapan tek şirket olan SEOZEO, aynı zamanda dünyaca ünlü SEO kaynaklarından Moz’un ve Majestic SEO’nun Türkiye’deki ilk ve tek partneridir. 

Seozeo'u internette araştırma yaparken ilgimi çekti.


0 yorum:

Yorum Gönder

Special design for Şeker Mutfağımız by GeCe